ManU-aanvoerder in Griekse cel na vechtpartij

Voetballer Harry Maguire, aanvoerder van Manchester United, heeft zich gisteren niet van zijn beste kant laten zien. De 27-jarige Maguire was betrokken bij een kroegruzie op Mykonos en werd gearresteerd door de politie.

Volgens Griekse media belden omstanders belden de politie toen er buiten een bar op het eiland twee groepen Britse toeristen ruzie maakten. Agenten kwamen tussenbeide waarop drie dronken Engelsen de agenten verbaal en fysiek aanvielen. Maguire – die vakantie viert op Mykonos – werd gearresteerd, net als zijn broer en een vriend.

“De voetballer was verbaal agressief tegen een agent en sloeg hem vervolgens”, aldus een politiewoordvoerder. “Ook verzetten de drie zich toen ze naar het politiebureau van Mykonos werden gebracht.” Volgens de Britse tabloid The Sun zou de aanvoerder van Manchester United ook nog geprobeerd hebben om de politie om te kopen.

De drie aangehouden mannen van 27, 28 en 29 jaar worden per boot overgebracht naar het nabijgelegen eiland Syros. Daar zullen ze in staat van beschuldiging worden gesteld door het Openbaar Ministerie, liet de Griekse politie weten.

Manchester United heeft een verklaring afgegeven waarin staat dat Maguire volledig samenwerkt met de Griekse autoriteiten.

Update 25/08: Harry Maguire is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 21 maanden en 10 dagen. Volgens de Griekse rechter is de voetballer schuldig aan zware mishandeling, poging tot omkoping en geweld tegen de politie.

2 Responses to ManU-aanvoerder in Griekse cel na vechtpartij

  1. Darling Doormat schreef:

    Zelfs de beste breister laat al eens een steek vallen 😮 Wie niet graag in de kijker loopt – zoas hijzelf beweert – laat zich dan ook op Mykonos (of all places) niet zien.

  2. […] ManU-aanvoerder in Griekse cel na vechtpartij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: