Over Parakalo

Parakalo is de enige Nederlandse nieuwssite die zich – sinds 2007 – volledig richt op Griekenland. Met dagelijkse updates over de Griekse economie, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur en sport.

Iets gemist? Iedere maandag wordt alles verzameld in een handig weekoverzicht.

Anderen over Parakalo:

“Het is zo fijn te lezen over het wel en wee in Griekenland, nieuws dat in Nederland niet of nauwelijks in de kranten verschijnt, dank daarvoor!”

“Een prachtige handreiking naar Griekenland-minnend Nederland. Met oog voor nuance.”

“Wie regelmatig, goed en in het Nederlands bijgepraat wil worden: parakalo.wordpress.com” (Nederlands Dagblad)

“Deze website is bijzonder actueel en brengt niet alleen politiek nieuws, maar ook onder andere berichten uit de sportwereld. “

“Heel gevarieerd nieuws dat prettig leest in het Nederlands! Tof dat jullie zich die moeite getroosten! Euxaristo poly!”

“Ik ben zelf helemaal gek van Griekenland en wil niets liever dan op de hoogte zijn en blijven van wat er zich daar afspeelt. Parakalo helpt daar bij op een deskundige, professionele manier. Juist nieuws, zeer actueel, goed geschreven.”

“Heel fijn om het belangrijkste Griekse nieuws in het Nederlands te kunnen volgen. Omdat we in Griekenland wonen is dat ook belangrijk. We hopen dat deze site nog lang blijft bestaan!”

 

 

Geen naamVolg Parakalo ook op Twitter en Facebook. Behalve de nieuwsberichten van de website vind je daar nog veel meer artikelen, achtergronden en video’s over Griekenland.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: