Nieuw magazine over Grieks eten en cultuur

Voor liefhebbers van Grieks eten en cultuur is er sinds kort een nieuw tijdschrift: Taverna Magazine. Het (Engelstalige) blad verschijnt vier keer per jaar en heeft het herontdekken van  Griekse smaken en creaties en het samenbrengen van traditie en innovatie als missie.

Taverna Magazine is een initiatief van Michalis Michael, journalist, foodblogger en hoofdredacteur van de gedrukte editie van LIFO, de grootste wekelijkse gratis krant die overal in Griekenland wordt verspreid. Het blad wordt uitgegeven door Stathis Tsagkarousianos, ook de uitgever van LIFO.

In het eerste nummer gaat de lezer mee op reis door een aantal Griekse regio’s. Er wordt aandacht besteed aan de geheimen van de authentieke zoetwaren van Syros, de beroemde wijnen van Santorini en de oude keuken van Kreta – om maar een paar van de culinaire ‘stops’ te noemen.

Het magazine is te koop op een aantal plaatsen in Athene, waaronder de winkel van het Cycladisch Museum, de Evripidis boekwinkels en Free Thinking Zone. Het blad is ook verkrijgbaar via de webshop. Een exemplaar van Taverna Magazine kost 10 euro.

1 Responses to Nieuw magazine over Grieks eten en cultuur

  1. […] Nieuw magazine over Grieks eten en cultuur […]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.