Vrouw overleden na val van Acropolis

Een vrouw is vanmiddag om het leven gekomen nadat ze een val van 20 meter maakte van de Areopagus-rots op de Acropolis. De politie gaat uit van zelfdoding.

Het zou gaan om een 47-jarige Griekse vrouw die vermoedelijk met psychische problemen kampte. Eerder meldden media dat het slachtoffer een 30-jarige Spaanse toeriste was, die viel bij het maken van een foto.

Volgens Mega TV had de vrouw enkele ogenblikken eerder met haar man aan de telefoon gesproken. Daarna legde ze haar telefoon en sleutels op de rots, sloeg ze volgens ooggetuigen een kruis en liet ze zich vallen De vrouw werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze overleed.

De Areios Pagos-heuvel of Areopagus is een prominente rotspartij ten noordwesten van de Acropolis. Het is een populaire plek voor toeristen en de lokale bevolking omdat het een spectaculair uitzicht biedt op de Acropolis en de stad Athene.


Denk je aan zelfdoding? Of maak je je zorgen over iemand? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113


One Response to Vrouw overleden na val van Acropolis

  1. […] Vrouw overleden na val van Acropolis […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: