Milos is decor van merkcampagne Louis Vuitton

(klik op een afbeelding voor een vergroting)

Het eiland Milos is het decor van een nieuwe merkcampagne die werd gelanceerd door het Franse luxe modehuis Louis Vuitton.

Op de foto’s van fotograaf Viviane Sassen zijn schoolkinderen te zien die spelen op de meest iconische stranden van Milos tegen een achtergrond van kenmerkende rotsformaties, goudkleurig zand en kristalhelder water.

Volgens het luxe-merk, dat koffers, tassen, accessoires en kleding vervaardigt, is de campagne ‘een suggestieve ode aan het innerlijke kind, bevrijd in een mijmering van buitenaardse schoonheid en oneindige mogelijkheden’.

Griekenland als inspiratiebron

Het is niet de eerste keer dat een modehuis voor Griekenland kiest om zichzelf te presenteren. In juni hield het Franse modehuis Dior een modeshow in het ‘Kallimarmaro’-stadion in Athene voor de Cruise 2022-collectie.

In 1951 was de Acropolis wel het decor van een iconische fotoshoot voor de nieuwe collectie van de Franse couturier Christian Dior. De modellen poseerden voor de Kariatiden van het Erechtheion. De foto’s werden gemaakt door Jean-Pierre Pedrazzini van het gerenommeerde Franse tijdschrift Paris Match.

De Griekse ontwerpster Mary Katrantzou showde in 2019 haar lentecollectie op Kaap Sounion. Karl Lagerfeld en Dolce & Gabbana lieten zich (in 2017 en 2019) voor hun collecties inspireren door het oude Griekenland.

One Response to Milos is decor van merkcampagne Louis Vuitton

  1. […] Milos is decor van merkcampagne Louis Vuitton […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: