Dronken Nederlanders stelen bus op Poros

Een groep dronken Nederlandse toeristen heeft zich twee dagen geleden misdragen op het eiland Poros. Met een ov-bus die ze hadden opengebroken reden ze ’s nachts twee keer het eiland rond.

De bus stond geparkeerd bij de haven van Poros. Tijdens de dollemansrit zouden de vakantievierders naakt in de bus hebben gedanst. De tocht eindigde bij een klooster, waar een gealarmeerde bewaker de politie belde.

Toen de politie arriveerde, sprongen volgens lokale media 10 tot 13 dronken Nederlanders uit de bus naar buiten. Alleen de bestuurder van de bus werd aangehouden, de anderen konden ontkomen.

De man die de bus bestuurde zal worden voorgeleid. “Op grond van poging tot diefstal en onrechtmatig gebruik van een openbaar vervoermiddel”, zei de politie tegen Saronic Magazine. De bus raakte niet beschadigd.

De groep Nederlanders was eerder op de dag per zeilboot aangekomen op Poros, een eiland in het zuiden van de Saronische Golf.

8 Responses to Dronken Nederlanders stelen bus op Poros

 1. Rob Alberts schreef:

  Alcohol geeft vooral veel problemen.

  Bezorgde groet,

 2. Helen Danopoulos schreef:

  Waarom wordt alleen die chauffeur aangeklaagd? Die kan toch niet tegen zo’n groep van 30 dronken idioten op? Eigenaardig en zeker niet rechtvaardig.

 3. tandjoeng1 schreef:

  Dader en medeplegers. Wat iemand dronken doet moet hij nuchter verantwoorden.In Griekenland gepleegd dan ook in Griekenland het gebeuren afhandelen.Naar de Griekse normen en waarden en hen niet gelijk terugsturen. Een Griekse cel is al een goede straf.

 4. ingrid Osephius schreef:

  Je hebt geen idee wat voor een problemen de Noord-West Europese jongeren hier aanrichten. Ze slaan volledig los. En dan op Poros, zo’n leuk. vriendelijk eiland.

 5. […] Dronken Nederlanders stelen bus op Poros […]

 6. Ton Boxem schreef:

  Fijne PR voor ons land……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: