Who you gonna call? Rakibusters!

Valt er nog wat te lachen in tijden van corona? Jazeker. De video Rakibusters bijvoorbeeld. In de korte film volgen drie kazanarides (raki-producenten) van Kreta de instructies van een gekke wetenschapper die hét middel heeft ontdekt om het coronavirus te bestrijden. En dat is…raki.

De wetenschapper overtuigt het drietal dat de alcoholische drank heel effectief is bij het uitroeien van het virus. De kazanarides bouwen een speciaal voertuig en beginnen het hele eiland te besproeien met raki. Binnen 24 uur is heel Kreta virusvrij en dat nieuws gaat natuurlijk als een lopend vuurtje de wereld rond.

Ook het thema van de klassieke Hollywood-film ‘Ghostbusters’ kreeg in de korte video een Kretenzische versie met de lyra, het lokale muziekinstrument.

Rakibusters werd geproduceerd in opdracht van de Kretenzische webradioshow ‘Kalokairi sto noto’ (zomer in het zuiden) met George Balothiaris en Gogo Verigou, die ook het scenario schreef en de video regisseerde.

3 Responses to Who you gonna call? Rakibusters!

  1. […] er nog wat te lachen in tijden van corona? Jazeker. De video Rakibusters bijvoorbeeld. In de korte film volgen drie kazanarides de instructies van een gekke wetenschapper die hét middel […]

  2. Ray schreef:

    Fabulous !!!

  3. […] Who you gonna call? Rakibusters! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: