Winkels medio mei geleidelijk weer open

Verwacht wordt dat de winkels in Griekenland medio mei weer stapsgewijs hun deuren kunnen openen. Dat zei minister van Ontwikkeling en Investeringen Adonis Georgiadis.

De beperkingen worden geleidelijk opgeheven in omgekeerde volgorde van waarin ze werden ingevoerd. Dat betekent dat de eerste bedrijven die weer open mogen de winkels zijn die op 18 maart werden gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Daarna volgen winkelcentra, horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven zoals kappers, sportscholen, schoonheidssalons die op 13 maart hun deuren moesten sluiten.

Als de winkels weer open gaan, moeten ze zich houden aan strikte regels op het gebied van hygiëne, het houden van voldoende afstand en het aantal mensen dat mag worden toegelaten in de zaak.


De laatste ontwikkelingen en maatregelen rond de coronacrisis vind je in het speciale dossier:  Coronavirus in Griekenland. De pagina wordt dagelijks bijgewerkt.


 

2 Responses to Winkels medio mei geleidelijk weer open

  1. […] Winkels medio mei geleidelijk weer open […]

  2. […] meeste winkels in Griekenland mochten gisteren weer open, nadat ze media maart hun deuren moesten sluiten als maatregel tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus. Hoewel ze blij zijn dat ze weer […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: