Regering lanceert Viber-groep voor corona-info

De Griekse regering heeft een officiële groep op de populaire Viber-berichtenapp gemaakt waarin informatie wordt verstrekt over alle ontwikkelingen rond het coronavirus in het land.

Premier Kyriakos Mitsotakis kondigde dat vandaag aan in een bericht op sociale media. “We blijven thuis, we blijven op de hoogte”, schreef Mitsotakis en deelde de link naar de groep: vb.me/b577fd De speciale groep ‘Ελληνική Κυβέρνηση’ (Griekse Regering) op Viber telt inmiddels al ruim 187.000 leden.

In de Viber-groep worden alle officiële kennisgevingen op één plaats verzameld en daardoor is de informatie gemakkelijk toegankelijk voor het publiek. Iedereen in Griekenland kan zich aanmelden voor de community.

Het project is een van de inspanningen van de Griekse overheid op het gebied van digitalisering en onderdeel van het initiatief ‘Digitale Solidaiteit’ van het ministerie van Digitaal Bestuur.


De laatste ontwikkelingen en maatregelen rond de coronacrisis vind je in het speciale dossier:  Coronavirus in Griekenland. De pagina wordt dagelijks bijgewerkt.


 

2 Responses to Regering lanceert Viber-groep voor corona-info

  1. […] verstrekt over alle ontwikkelingen rond het coronavirus in het land. Premier Kyriakos Mitsotakis kondigde dat vandaag aan in een bericht op sociale media:  “We blijven thuis, we blijven op de […]

  2. […] Regering lanceert Viber-groep voor corona-info […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: