Aantal coronabesmettingen naar 352

De afgelopen 24 uur zijn er in Griekenland 21 geregistreerde besmettingen met het coronavirus bijgekomen. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid bekend gemaakt tijdens de dagelijkse update.

In totaal zijn er nu 352 bevestigde coronabesmettingen, 4320 personen zijn getest op het virus. Er zijn 65 mensen opgenomen in ziekenhuizen in Athens, Thessaloniki en Patras, daarvan liggen er 9 op de intensive care. In Griekenland zijn er tot dusver 4 patiënten overleden. Tien mensen zijn weer hersteld van besmetting met het virus.

Vandaag werd ook bekend dat twee dorpen in de regio Kastoria (West-Macedonië) in quarantaine zijn geplaatst nadat daar een bovengemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus werd ontdekt. Het gaat om Damaskinia en Dragassia in de gemeente Voio. De dorpen zijn hermetisch afgesloten van de rest van Kastoria. Alleen medisch personeel en auto’s voor voedseltransport mogen naar binnen.

Volgens de staatszender ERT zijn onder de nieuwe besmettingen in de regio Kastoria twee artsen, twee verpleegsters en andere personeelsleden van het plaatselijke ziekenhuis. Vorige week overleden twee mannen (van 90 en 53 jaar) uit de regio aan het coronavirus.

One Response to Aantal coronabesmettingen naar 352

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: