Britse reiskomedie ‘The Trip’ gaat naar Griekenland

Voor het vierde deel van hun komische roadtrip-serie ‘The Trip’ gaan de Britse komieken Steve Coogan en Rob Brydon naar Griekenland.

‘The Trip’ is een semi-geïmproviseerde reisreeks waarin beide heren fictieve versies van zichzelf spelen. Het format is eenvoudig: Coogan en Brydon worden door de krant The Observer eropuit gestuurd om restaurantrecensies te schrijven. Ze genieten van de plaatselijke cuisine, terwijl ze onderweg in de auto slap kletsen en beroemdheden imiteren. Alle dialogen tussen de twee zijn geïmproviseerd.

Volgens de Hellenic Film Commission (HFC) bezoeken de twee komieken in ‘The Trip to Greece’ veel historische bezienswaardigheden en monumenten, waaronder de Tempel van Apollo in Delphi, de oude Agora van Athene en het oude theater van Epidaurus.

“We bespraken waar we naar toe zouden gaan na Spanje en Italië, en Griekenland kwam bij ons op vanwege de zeer rijke Griekse mythologie en filosofie”, zei Coogan tegen de HFC. “We eten autenthiek voedsel in de restaurants, van zeer luxe menu’s tot eenvoudige restaurants. Het is een verkenning van de culinaire kant van Griekenland.”

Sinds de eerste aflevering is de sitcom-reeks, die wordt geregisseerd door Michael Winterbottom, uitgegroeid tot een favoriet onder foodies. Voor de drie eerdere delen bezochten Coogan en Brydon het Engelse Lake District (2010), Italië (2014) en Spanje (2017).

De opnames van ‘The Trip to Greece’ zijn in juni begonnen en de serie is naar verwachting in 2020 te zien bij Sky One, Now TV en BBC Two.

One Response to Britse reiskomedie ‘The Trip’ gaat naar Griekenland

  1. […] Britse reiskomedie ‘The Trip’ gaat naar Griekenland […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: