Griekse Vogue nieuw leven ingeblazen

[klik op een afbeelding voor een vergroting]

 

Na zeven jaar is de Griekse editie van het modetijdschrift Vogue weer terug van weggeweest. Model Bella Hadid staat op de cover van het aprilnummer en is het middelpunt van een fotoshoot met een Grieks thema.

“Beste Vogue Griekenland, welkom terug”, schrijft Anna Wintour, hoofdredacteur van Vogue sinds 1988, in de comeback-editie die de titel ‘Eyes on the future’ meekreeg.  “Jouw terugkeer na jarenlange afwezigheid vervult ons met vreugde. Griekenland kwam in de problemen en beleefde dramatische momenten. Ik kan me alleen maar inbeelden hoe zwaar het was. De tekenen van herstel zijn nu echter zichtbaar, zelfs hier in Amerika.”

Het magazine wordt geleid door de 29-jarige Thaleia Karafyllidou, die de jongste hoofdredacteur ooit is bij een uitgave van Vogue.  De nieuwe Griekse Vogue moet een multimediamerk worden en zal zowel in gedrukte vorm als online verschijnen, om ook de jonge generatie te bereiken.

Vogue Hellas kwam voor het eerst uit in maart 2000. In 2012 ging uitgever Lyberis ging failliet omdat de reclameinkomsten opdroogden vanwege de economische crisis in Griekenland. De terugkeer van de Griekse Vogue werd vorig jaar al aangekondigd door Condé Nast International.

2 Responses to Griekse Vogue nieuw leven ingeblazen

  1. […] Griekse Vogue nieuw leven ingeblazen […]

  2. […] Griekse Vogue nieuw leven ingeblazen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: