Zoektocht naar de ‘Griekse genen’

Griekse_Genen_Nieuwsuur

In een driedelige serie onderzoekt Nieuwsuur de volksaard van de Grieken. In een Griekenland dat moet hervormen, gaat Europa-correspondent Saskia Dekkers op zoek naar de ‘Griekse genen’.

3 Responses to Zoektocht naar de ‘Griekse genen’

 1. Martijn schreef:

  Waanzin, overbodig, niet relevant. Nieuwsuur noemt zich Onafhankelijke, Onpartijdige en Ongebonden actualiteitenrubriek van taakomroepen NTR en NOS. Deze drie “O”’s zijn al niet verenigbaar met NOS’ politieke houding en berichtgeving. Bekostigd door de Nederlandse belastingbetaler.

  De volksaard van de Grieken, de Griekse beschaving en mentaliteit kan uitstekend geleerd worden uit ouderwetse geschiedenisboeken, tegenwoordige DVD films, nieuwsrubrieken zoals “PARAKALO”, documentaires en door ZELF betaalde vakantie naar Griekenland. Moet er wèl oprechte interesse zijn en vóóral geen belerend NL vingertje richting Grieken.

  Op zoek naar de Griekse genen??? Hoe verzin je dit. Ik nodig de Grieken uit om een dergelijk onderzoek te doen naar de Nederlandse genen. Met subsidie vanuit Brussel uiteraard, want voor dergelijke kul kan en zal geen Griek een Euro uittrekken. Die hebben wel andere zorgen.

  Ik wens mevrouw Saskia Dekkers veel succes in haar zoektocht naar de Griekse genen. Tip: misschien iets te vinden in het Labyrinth van de Minotaurus op Knossos. Wordt hopelijk een enkele reis. Wèl zelf betalen, hoor!. Of anders is er natuurlijk de Nieuwsuur / NOS / NPO / NTR pot, met Brusselse subsidie achter de hand.
  Maar mevrouw Dekkers, geniet van uw bezoldigde vakantie in het mooie, gastvrije Griekenland. Misschien leert u er iets van als Europa-correspondent van Nieuwsuur / NOS /NPO en de hele reutemeteut.
  Met vriendelijke groeten, Martijn, belastingplichtige betaler.

 2. Karel schreef:

  Ik vond het ook nietszeggende reportages. Voor niet Griekenland geïnteresseerden een overbodige info.

 3. […] Zoektocht naar de ‘Griekse genen’ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: