GD-parlementslid prijst Hitler en Stalin

“Hitler was een grote persoonlijkheid. Net als Stalin. In ieder tijdperk zijn er mensen die opstaan om het vuile werk op te knappen.” Was getekend: Ilias Panagiotaros, parlementslid van de Gouden Dageraad in een reportage van het Australische nieuwsprogramma 60 Minutes.

In het interview zegt Panagiotaros ook dat Griekenland wordt overspoeld door jihadisten. “Het is een invasie. Griekenland heeft tien miljoen inwoners en we worden geconfronteerd met een invasie van twee, mischien wel drie miljoen illegale immigranten. De meesten van hen zijn moslims. Fanatieke moslims. Jihadisten.”

Het parlementslid ontkende opnieuw dat zijn partij betrokken is bij gewelddadige aanvallen op immigranten. “We hebben het recht niet in eigen hand genomen. Want als we dat wel hadden gedaan, was ieder probleem in Griekenland opgelost”, aldus Panagiotaros.

Panagiotis was één van de parlementariërs van Gouden Dageraad die vorig jaar werden opgepakt na de moord op de linkse rapper Pavlos Fyssas. Hij wordt beschuldigd van deelname aan een criminele organisatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: