Despoina Vandi wil niet meer optreden met Sfakianakis

vandi en sfaniakisZangeres Despoina Vandi heeft haar samenwerking met Notis Sfakianakis afgebroken nadat de zanger zijn steun had uitgesproken voor de extreemrechtse Gouden Dageraad. Ze maakte dat bekend via haar Facebookpagina.

“Ik heb momenteel het gevoel dat er meer dingen zijn die ons scheiden, dan die ons verenigen. Met verdriet trek ik me terug uit het project”, zegt Vandi, wiens ouders migranten waren. De concerten stonden gepland voor de eerste week van december.

Sfakianakis zei dat Gouden Dageraad de enige partij is die Griekenland goed kan regeren en dat het noodzakelijk is om de partij te steunen. “Natuurlijk zijn het geen fascisten, niemand heeft het recht om de partijleider in de gevangenis te zetten”, aldus de populaire zanger.

Het is niet de eerste keer dat Sfakianakis zich positief uitlaat over de extreemrechtse partij, maar wel de eerste keer sinds partijleider Nikos Michaloliakos en twee andere parlementsleden vastzitten op verdenking van het oprichten van een criminele organisatie.

One Response to Despoina Vandi wil niet meer optreden met Sfakianakis

  1. […] Sfakianakis staat ook bekend om zijn controversiële imago. Zo kwam hij in opspraak nadat hij openlijk zijn steun betuigde aan de neonazistische Gouden Dageraad-partij. Het was voor zangeres Despina Vandi, afkomstig uit een immigrantenfamilie, de reden om hun samenwerking op te zeggen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: