Vier Griekse stranden in mondiale top 100

balos beachDe Amerikaanse nieuwszender CNN heeft een lijst gemaakt met de honderd mooiste stranden ter wereld. In die top 100 staan ook vier stranden in Griekenland.

Het hoogst genoteerde Griekse strand op de lijst is Egremni Beach in het zuidwesten van Lefkas, op plaats 24. Navagio Beach op Zakynthos, het strand met het beroemde scheepswrak, staat op plaats 32.

De twee andere Griekse stranden op de lijst zijn te vinden op Kreta. Balos Beach bij Gramvoussa  is nummer 35 op de CNN-lijst en Falassarna Beach sluit de rij op plaats 100.

CNN koos Grande Anse Beach als beste strand ter wereld. Om dat met eigen ogen te zien,  moet je wel helemaal naar het eiland Grenada in het Caraïbisch gebied.

2 Responses to Vier Griekse stranden in mondiale top 100

  1. […] jaar koos nieuwszender CNN vier Griekse stranden op de lijst met 100 mooiste stranden ter wereld. Egremni Beach in het zuidwesten van Lefkas […]

  2. […] In 2013 koos nieuwszender CNN vier Griekse stranden op de lijst met 100 mooiste stranden ter wereld. Egremni Beach eindigde als mooiste Griekse strand op de 24e plaats. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: