Grieken kunnen niet lachen om filmpje Lucky TV

Het grappig bedoelde filmpje van Lucky TV dat vorige week werd uitgezonden in De Wereld Draait Door, is bij heel wat Grieken in het verkeerde keelgat geschoten. In het item wordt ‘Fuck you Papandreou’ gezongen op de melodie van Falco’s ‘Rock Me Amadeus’.

Sander van de Pavert, de maker van het filmpje liet vandaag in de uitzending van DWDD weten dat zijn mailbox de afgelopen week volstroomde met  Griekse hatemail. “De Grieken vinden dat het filmpje veel te ver gaat. Ik kan me er wel een beetje in verplaatsen, maar het zijn humorloze mailtjes die ze sturen”, aldus Van de Pavert.

De Griekse ambassadeur in Nederland stuurde ook een boze brief. “Vrijheid van meningsuiting is heel belangrijk, maar dit filmpje is smakeloos, beledigend en hoort niet thuis op de nationale televisie”, schrijft hij.

One Response to Grieken kunnen niet lachen om filmpje Lucky TV

  1. […] haalde een Nederlandse satire ook al eens het Griekse nieuws. Toen schoot een filmpje van Lucky TV in het verkeerde keelgat bij de Grieken. In het item werd ‘Fuck you Papandreou’ gezongen op de melodie van Falco’s ‘Rock Me […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: